SKF Lagers kopen?

Alle SKF lagers koopt u bij RDB Bearings.

Wilt u SKF kogellagers kopen, dan kunt u deze direct bij ons bestellen. Neem contact met ons op om SKF kogellagers te kopen. RDB Bearings levert alle SKF kogellagers direct uit voorraad. Vandaag besteld is vaak morgen al in huis. Meer informatie over alle soorten SKF lagers vindt u op deze website.

Heeft u vragen? Dan adviseren wij u graag voor de juiste keuze SKF kogellager. U kunt ons altijd bellen, e-mailen of een bericht via de site sturen.

SKF Lagers koopt u bij RDB Bearings

Soorten SKF lagers

SKF Kogellager

RDB levert alle SKF kogellager,wilt u SKF kogellagers bestellen dan kunt u deze direct bij ons bestellen. Het kogellager is een van de meest gebruikte type lagers, de lager zorgt ervoor dat bewegende delen soepel draaien. Ze worden lagers bijvoorbeeld gemonteerd in voertuigen en elektromotoren. Dit type lager is niet geheel wrijvingsloos en moet het regelmatig gesmeerd worden.

SKF heeft diverse soorten kogellagers. Zo zijn er precisie kogellagers, hoekcontactkogellagers, kogeltaatslagers, zelfinstellende kogellagers en groefkogellagers. Deze hebben allemaal de kwaliteit die u verwacht van een SKF lager. Uiteraard levert RDB Bearings u al deze SKF kogellagers met de gewenste afdichting. Doe direct een aanvraag en u heeft u SKF kogellagers snel besteld.

SKF Kogellager, SKF Ball bearing, Rodamiento de bolas SKF

SKF Tonlager

Alle SKF Tonlagers besteld u snel bij RDB Bearings. De SKF tonlagers wordt toegepast bij zware radiale belastingen. SKF heeft diverse soorten tonlagers waaronder de eenrijige tonlagers, tweerijige tonlagers en tontaatslagers.

De rollen van SKF tonlagers zijn zelfinstellend. Dit houd in dat de as zich niet gaat scheefstellen. SKF tonlagers kunnen hoge radiale belastingen aan, zijn niet gevoelig voor het doorbuigen van de as en kunnen hoge axiale belasting aan in beide richtingen. RDB-Bearings verkoopt alle SKF tonlagers ook tonlagers voor speciale toepassingen. Heeft u snel een SKF tonlager nodig neem dan direct contact met ons op.

.

SKF Tonlager, SKF Spherical roller bearing, Rodamientos de rodillos a rótula SKF

SKF Naaldlager

De SKF Naaldlagers zijn rollagers met langwerpige cilindrische rollende elementen. Hierdoor hebben de naaldlagers een grotere lengte dan andere lagers. SKF Naaldlagers staan bekend om hun grote draagvermogen. Naaldlagers hebben een kleine inbouwmaat hierdoor zijn SKF naaldlagers compact, maar minder goed bestand tegen hoge snelheden.

SKF Naaldlagers online bestellen? RDB Bearings verkoopt alle type SKF Naaldlagers. De naaldlagers van SKF zijn er in diverse series en soorten. RDB-Bearings levert alle soorten SKF naaldlagers.

SKF Naaldlager, SKF needle bearing, Rodamiento de aguja SKF

SKF Cilinderlager

Zoals alle SKF lagers zijn de cilinderlagers van SKF er in veel verschillende soorten. Een van de meest geproduceerde SKF cilinderlager is de eenrijige rollager met kooi. Deze cilinderlager is geschikt voor zware radiale belastingen bij relatief hoge toerentallen.

De volrollige kogellagers zijn geschikt voor zware radiale belastingen bij relatief lage toerentallen. SKF cilinderlagers hebben een lage wrijving en lange levensduur, genereren weinig geluid en warmte. Bij RDB-Bearings koopt u elk gewenst SKF Cilinderlager tegen de beste prijs!

SKF Cilinderlager, SKF Cylindrical roller bearing, Rodamiento de rodillos cilíndricos SKF

SKF Y-Lager

SKF heeft een ruim assortiment Y-lagers of spanringlagers, deze zijn inzetbaar voor uiteenlopende toepassingen. SKF Y-lagers zijn zelfinstellende lagers die bestand zijn tegen hoge belastingen, ook als de uitlijning van een as niet zeker is kunt u dit lager toepassen. SKF Y-lagers zijn ook goed bestand tegen hoge toeren, trillingen en vuil.

SKF bied naast Y-lagers ook Y-eenheden aan. Deze Y-eenheden bestaan uit een lager, lagerhuis, en pakking. Uiteraard levert RDB-Bearings u alle types en soorten SKF Y-lagers en Y-units tegen zeer de beste prijzen zoals u gewend bent van ons.

SKF Y-lager unit, SKF Ball bearing unit, Unidad de rodamientos de bolas SKF

Type SKF Lagers

SKF produceert vrijwel alle soorten kogel- en rollagers. Vele van deze lagers zijn leverbaar in meer dan één van de vier SKF prestatieklassen:

SKF standaard

SKF standaardlagers staan alom bekend om hun superieure kwaliteit en lange gebruiksduur. In sommige toepassingen moeten lagers echter zwaardere belastingen opnemen en dienen wrijving, hitte en slijtage in het lager te worden beperkt. Voor dergelijke toepassingen zijn SKF Explorer lagers de logische keuze.

SKF Explorer

Lagers in de SKF Explorer prestatieklasse hebben bewezen koeler, soepeler en langer te werken dan niet-Explorer lagers. SKF Explorer lagers zijn ontwikkeld voor zwaarder belaste toepassingen en worden gemaakt van uiterst zuiver homogeen staal dat een unieke warmtebehandeling ondergaat.

Deze unieke warmtebehandeling zorgt voor een optimale balans tussen hardheid en taaiheid. De inwendige geometrie en kooien zijn geoptimaliseerd om wrijving en slijtage te verminderen. De oppervlakteafwerking van alle contactvlakken bevordert de vorming van een hydrodynamische film.

RDB Bearings SKF Wentellagers: SKF explorer lagers

SKF Energy Efficient

Elke dag wordt het duidelijker dat we zuinig moeten omspringen met energie. Een technologie die de geringste energiebesparing oplevert, is dan ook groot nieuws. Gesteund door ruim 100 jaar ontwerpkennis en ongeëvenaarde expertise op het gebied van tribologie en verwante wetenschappen, heeft SKF de SKF Energie Efficiency (E2) prestatieklasse ontwikkeld.

Deze nieuwe prestatieklasse vormt een belangrijke doorbraak in de voortdurende evolutie van SKF lagers naar een nog hogere efficiency en betrouwbaarheid. SKF E2 lagers verminderen de wrijvingsverliezen in het lager met 30% of meer vergeleken met een standaard SKF lager met vergelijkbare afmetingen. Deze vermindering kan dus nog aanzienlijker zijn in vergelijking met de lagers van andere fabrikanten.

RDB Bearings SKF Wentellagers: SKF Energy Efficient

SKF Super Precision

Om blijvend te kunnen voldoen aan de steeds hogere prestatie-eisen van precisietoepassingen biedt SKF een compleet assortiment super-precisielagers. Deze lagers hebben een geoptimaliseerd ontwerp, waardoor ze hogere toerentallen kunnen opnemen dan lagers van de vroegere “hoge precisie” prestatieklasse. De voordelen van de nieuwe prestatieklasse blijken uit de verbeterde algehele lagerprestaties.

Lagers in de super-precisie prestatieklasse hebben de volgende kenmerken:

  • Bestand tegen hoge toerentallen
  • Hoog draagvermogen
  • Hoge stijfheid
  • Lage wrijving
  • Lange lagergebruiksduur

Er is ook een ruim assortiment glijlagers, stangkoppen en bussen leverbaar. De ontwerp- en materiaalvarianten voor deze lagers zijn zeer uitgebreid. RDB Bearings levert u alle SKF lagers direct uit voorraad. Indien nodig adviseren wij u graag bij het de juiste keuze lager.

RDB Bearings SKF Wentellagers: SKF Super Precision Bearings