Wentellagers

Wilt u lagers kopen en deze lagers online bestellen? Dat bent u bij RDB-Bearings aan het juiste adres. Wij zijn leverancier van alle merken en type lagers. Wij hebben de lagers die u nodig heeft, tegen zeer competitieve prijzen en van de bekendste merken in de branche.

 

Of u nu op zoek bent naar een kogellagers, kegellagers, conische lagers, rollagers, naaldlagers, deelbare lagers, cilinderlagers, wiellagers en rvs lagers. kogellager bij ons koopt u deze lagers makkelijk en snel voor de beste prijs.

 

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het lager? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder met zoeken naar het lager wat u nodig heeft.

Alle soorten lagers koopt u bij RDB Bearings
RDB Bearings is uw leverancier van alle soorten SKF lagers. Bij RDB Bearings koopt u gegarandeerd SKF lagers voor de laagste prijs.

SKF

Wereldwijde leverancier van lagers en aanverwante producten met centraal magazijn in Tongeren/België

INA | FAG

Beide merken behoren tot de Schaeffler Groep en zijn beiden Duits van origine. Één van de wereldmarktleiders op het gebied van lagers en lineaire producten

NTN | SNR

Sinds de merken NTN en SNR zijn gaan samenwerken is een sterke groep ontstaan, waarbij men gebruik maakt van elkaars kennis en expertise. Hierdoor is NTN-SNR wereldwijd de nummer 3 in de lager markt.

RDB

Nieuw, eigen merk. Perfect alternatief voor de gekende A-merken. Voldoet voor de meeste applicaties.
Rollway lagers, Rollway bearings, Rollway rodamientos

Rollway

Amerikaanse lager fabrikant met distributiecenter in Kontich/België. Behoort tot de Amerikaanse Regal
Beloit groep met zusterbedrijven als McGill en Sealmaster.

Zen

De lagers worden in China geproduceerd volgens de Euopese normen Sterk in miniatuurlagers, kogellagers en RVS kogellagers. Drie magazijnen waardoor snelle leveringen gegarandeerd zijn.

NSK

Een NSK lager garandeert u te allen tijde kwaliteit. NSK is een van ’s werelds grootste producenten van kogelladers, lineairtechniek en onderdelen voor automotive.